Azil Batrani Arad

Caminul Senior - Camin de batrani Arad

Azil Batrani Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Azil Batrani Arad: Caminul Senior - Camin de batrani Arad.

Azil Batrani - Caminul Senior
Centru rezidential pentru persoane varstnice
0744.560.967

Despre Noi

azil batrani arad.jpg

Caminul Senior ofera o raza de lumina persoanelor varstnice, ajutandu-i sa-si accepte neputinta si problemele specifice varstei, oferindu-le un suport in desfasurarea activitatilor de baza si sprijin pentru o viata activa. Dispunand de un personal calificat si dedicat, dorinta noastra este sa ajutam persoanele varstnice sa se simta ca intr-o familie.

Locatia Caminului Senior este in strada Stefan Augustin Doinas nr 14 fiind situat foarte aproape de Piata Mica si de Spitalul Municipal.

Caminul Senior are camere cu 2 paturi, dar contra unei sume suplimentare persoana varstnica poate sa ramana singura in camera.

Prin modul de organizare si serviciile oferite incercam sa reproducem atmosfera familiala.

Dorim sa va demonstram ca batranetea este o ocazie de a primi si de a oferi in continuare ce ai mai bun in tine, de-a continua, chiar undeva in amurgul vietii, sa fi tu insuti, constient de valoarea ta ca om. Va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de “acasa”.

Varsta a treia vine adesea cu probleme de sanatate pentru cei dragi noua, fie ca e vorba de probleme fizice si/sau psihice. Ingrijirea unui varstnic necesita mult timp si dedicare pe toate planurile, de la alimentatia echilibrata, la tratamentul ce trebuie urmat cu rigurozitate, pana la linistea si intelegerea noastra deplina.

Cazarea intr-un camin de batrani poate fi foarte grea pentru cei dragi, fie ca e vorba de parinti, bunici sau persoane dragi de care efectiv nu putem avea grija zi de zi din cauza programului aglomerat sau a celorlalte responsabilitati cotidiene. 

camin ingrijire batrani arad.jpg

Caminul Senior a fost creat exact cu gandul de a fi primitor, cald si confortabil. Un loc in care rezidentii nostri sa primeasca mai mult decat un azil de batrani, un loc ce ofera macar jumatate din sentimentul de ”acasa”. Astfel, amenajarea centrului este una rezidentiala, iar atitudinea personalului este una prietenoasa si primitoare pentru a ajuta la generarea unei familii.

Oricand au ocazia copiii, nepotii sau chiar prietenii pot veni in vizita. Dorim sa avem placerea de a va cunoaste si de a beneficia pe deplin de atmosfera familiala si de calitatea serviciile noastre. Va puteti pune toata increderea in echipa noastra cu experienta indelungata.

Caminul de batrani Senior este un loc in care vei uita de singuratate, de griji, unde te vei relaxa avand parte de o atmosfera linistita si cu multe activitati.

ingrijire batrani camin arad.jpg

Batranii beneficiaza de ingrijire si suport incepand cu cele mai elementare nevoi: incepand cu igiena, deplasarea, hranirea si terminand cu asistenta medicala primara. Camerele curate, spatioase, dotate cu mobilier nou, TV sunt completate de asistenta permanenta si respectarea tratamentelor rezidentilor, urmate si administrate la timp dupa prescriptia medicului.

Batranetea este un dar de care, din pacate, beneficiari nu sunt foarte multi.

Traieste-ti batranetea in liniste alaturi de noi.

Servicii

 Curatenie si igiena

 • Suntem preocupati de igiena fizica adecvata a seniorilor.
 • Avem program de curatenia zilnica a caminului.
 • Lenjeria de pat este schimbata ori de cate ori este necesar.

Asistenta medicala

Asociatia "Senior, ofera urmatoarele servicii medicale:

 • monitorizare permanenta oferita de catre un asistent medical care asigura administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil conform prescriptiei medicale
 • control medical realizat saptamanal sau ori de cate ori este nevoie de catre medicul de familie.
 • control medical lunar sau ori de cate ori este nevoie de catre medicul psihiatru.
 • tratamente medicale si administrarea tratamentului.

Cazare

 • Seniorii nostri pot alege sa stea singuri in camera sau cu inca o persoana.
 • Fiecare camera are grup sanitar propriu, tv, radio, acces la skype, telefon, internet, dulap, noptiera, veioza, masa, scaune, sau orice alt obiect de mobilier de care persoana varstnica are nevoie sau pe care si-l doreste.

Bucatarie proprie

Asiguram un meniu cat mai diversificat iar hrana se prepara in bucataria proprie de catre bucatar profesionist.

 • hrana este preparata in bucataria proprie de catre bucatar calificat.
 • asiguram o alimentatie diversificata si specifica regiunii geografice in care ne aflam.
 • pentru persoanele cu diferite afectiuni se prepara un meniu adaptat nevoilor lor.
 • preparam hrana fara carne pentru vegetarieni.
 • preparam hrana fara carne de porc pentru adventisti.
 • respectam preferintele alimentare ale seniorilor nostri si le oferim posibilitatea de a se implica in prepararea hranei.

Servicii terapeutice
Locatia Asociatiei "Senior" langa Spitalul Municipal si Spitalul Judetean, precum si contractele pe care le avem cu diversi specialisti, ofera posibilitatea seniorilor nostri de a participa la sedinte de recuperare neuro-motorie; masaj terapeutic; kinetoterapie; gimnastica recuperatorie; terapie ocupationala si terapie cu ajutorul animalelor.

Activitati de socializare, ingrijire, recreere si religioase

Servicii de ingrijire:

 • Servicii de coafura, frizerie, manichiura, pedichiura.

Servicii de recreere:

 • organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou, jocuri.

Servicii de socializare:

 • spatii in care seniorii nostri se intalnesc si comunica intre ei, vizioneaza programele la tv, primesc vizitele apartinatorilor si a prietenilor.
 • participare la sarbatoarea de An Nou.

Servicii religioase:

 • participare la sarbatorile de Paste, Craciun.
 • participarea la slujbe religioase.
 • primirea preotilor, pastorilor si a diferitelor persoane cu mesaj religios in caminul nostru.

Tarifele noastre sunt special calculate in functie de fiecare situatie a clientului. Oferim un pachet personalizat pentru fiecare pacient, iar asa ne putem asigura ca fiecare client se bucura de cea mai buna calitate a serviciilor potrivite pentru el.

In costurile lunare este asigurat absolut tot, in aceste fel apartinatorii nu mai au nici un fel de griji.

Taxa lunara nu se modifica niciodata, ea va ramane aceeasi pentru toata perioada pe care persoana varstnica o petrece la noi.

Daca doriti informatii suplimentare despre serviciile noastre, ne puteti apela la telefon: 0744 560 967 sau accesati www.azilbatrani-arad.ro