Azil Batrani Arad

Azil Camin Batrani Arad - ASOCIATIA "BUNICII NOSTRI"

Azil Batrani Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Azil Batrani Arad: Azil Camin Batrani Arad - ASOCIATIA "BUNICII NOSTRI".

ASOCIATIA "BUNICII NOSTRI" Arad
Centru rezidential pentru persoane varstnice Arad

!!! Locuri disponibile incepand cu aceasta luna, contacti-ne pentru a beneficia de oferta personalizata !!!


0756.597.675

Despre Noi

Caminul "Bunicii Nostri" din Arad este un camin privat dedicat persoanelor varstnice care au nevoie de ingrijire de specialitate, tratament si atentie deosebita pe care, constransi de necesitatile vietii cotidiene, familia si apropiatii nu le mai pot oferi.

Caminul "Bunicii Nostri" din Arad  ofera rezidenta permanenta sau temporara, cazare si masa, intr-un spatiu primitor.

azi ingrijire batrani arad

Rezidentii caminului beneficiaza de ingrjire medicala de specialitate, consiliere psihologica, tratament individualizat si atentie deosebita pe care, constransi de necesitatile vietii cotidiene, familia si apropiatii nu le mai pot oferi.

Totodata, locuind in cadrul centrului, fiecare varsnic beneficiaza de oportunitati de socializare si activitati recreative de grup, care si poate imbunatati starea generala.

azilcaminbatraniarad_1600Dorim sa va demonstram ca batranetea este o ocazie de a primi si de a oferi in continuare ce ai mai bun in tine, de-a continua, chiar undeva in amurgul vietii, sa fi tu insuti, constient de valoarea ta ca om. Va oferim conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de “acasa”.

Oferim servicii de ingrijire pentru batrani sau pentru persoane cu dizabilitati fizice sau probleme psihice alzheimer, dementa,  consiliere psihologica individuala, sedinte de psihoterapie individuala sau de grup, asistenta medicala non-stop, tulburari psihice, depresie, insomnie, singuratate, dispozitie trista, anxietate, tulburari de somn, scaderea motivatiei, socializare redusa, tratament psiho-sociale, ingrijiri paliative batrani tratamente intravenoase (perfuzii), injectii intramusculare, subcutan, pansamente plagii, ingrijirea escarelor, prepararea si servirea mesei, activitati fizice in functie de efort, activitati sociale si ocupationale, plimbari, excursii, activitati fizice adaptate la capacitatea de efort, pictura, lectura, jocuri de indemanare, concentrare, relaxare, vizite de la rude, prieteni, incurajarea in a respecta tratamentul medicamentos, alimentatie sanatoasa, recuperare medicala etc

Varsta a treia vine adesea cu probleme de sanatate pentru cei dragi noua, fie ca e vorba de probleme fizice si/sau psihice. Ingrijirea unui varstnic necesita mult timp si dedicare pe toate planurile, de la alimentatia echilibrata, la tratamentul ce trebuie urmat cu rigurozitate, pana la linistea si intelegerea noastra deplina.

Oricand au ocazia copiii, nepotii sau chiar prietenii pot veni in vizita. Dorim sa avem placerea de a va cunoaste si de a beneficia pe deplin de atmosfera familiala si de calitatea serviciile noastre. Va puteti pune toata increderea in echipa noastra cu experienta indelungata.

Servicii

  • Asistenta medicala
  • Consult medical regulat
  • Geriatrie
  • Ingrijire bolnavi
  • Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
  • Ingrijire persoane cu handicap
  • Ingrijire persoane varstnice
  • Reflexoterapie si Kinetoterapie
  • Consult psihologic si psihiatru
  • Reflexoterapie