Avantajele unui azil de batrani

Avantajele unui azil de batrani

azil batrani ingrijire batraniDaca esti in cautarea unui centru de ingrijire pentru batrani, iti putem garanta ca azil de batrani indeplineste toate cerintele necesare. Tocmai de aceea iti vom prezenta in continuare cele mai importante beneficii ale acestuia dar si o serie de servicii suplimentare care ,cu siguranta vor face diferenta in luarea deciziei:

Echipa profesionista de medici specialisti, asistenti, infirmieri - personalul este un factor important atunci cand alegeti centrul de ingrijire. In cadrul Azilului de Batrani,pacientii se bucura de tratarea corespunzatoare, in functie de nevoile lor, dar si de atentie sporita din partea specialistilor in domeniu.

Cabinet medical echipat cu aparatura necesara - pentru ca echipa medicala sa isi poata desfasura in mod eficient activitatea ne-am asigurat ca in cadrul Azilului de Batrani exista un cabinet medical pe masura, dar si o sala de kinetoterapie cu aparatura dedicata pentru recuperarea seniorilor. Suntem pregatiti pentru orice situatie astfel incat seniorii sa se bucure de servicii medicale de calitate. 

Asistenta non-stop - suntem alaturi de pacientii nostri indiferent de ora. In plus, fiecare senior are optiunea de a chema asistentele ori de cate ori este nevoie prin butoanele amplasate in interiorul oricarei camere. Ne putem ocupa, la cerere, si de achizitionarea medicamentelor, in conformitate cu retetele eliberate de catre medicul de familie sau de catre medicul specialist.

Siguranta este pe primul loc - impreuna cu confortul pacientilor, siguranta lor este o prioritate pentru noi. Tocmai de aceea, la Azilul de Batrani, seniorii au protectie asigurata de catre o firma de paza 24/7.
Cele mai bune conditii pentru seniori - regimul alimentar realizat dupa nevoi,menajul zilnic sau de ori cate ori este nevoie si serviciile de spalatorie - calcatorie sunt doar cateva din serviciile de care pacientii de la azilul nostru se pot bucura pe parcursul sederii lor.

Activitati socio-culturale si de divertisment – Azilul de Batrani este mai mult decat un simplu loc de ingrijre. Este spatiul pe care pacientii nostri il considera a doua casa, astfel ca ne asiguram ca pe langa recuperarea fizica si psihica, realizata impreuna cu psihologul nostru, seniorii se pot bucura de diverse activitati specifice varstei.