Ce servicii ofera un azil de batrani?

Ce servicii ofera un azil de batrani?

azil batraniAtunci cand suntem in cautarea unui azil de batrani pentru persoanele dragi, ne dorim nu doar un loc unde acestia sa se simta in siguranta, ci si un loc unde sa aiba parte de serviciile medicale necesare, precum si de asistenta medicala, ori de cate ori este nevoie. Ne dorim pentru acestia un loc pe care il pot vedea ca o a doua casa, personalizat dupa nevoile si preferintele acestora. Din fericire, in cadrul unui azil de batrani seniorii se pot bucura de aceste servicii personalizate, pot socializa cu alte persoane de aceeasi varsta si, in acelasi timp, pot benefizia si de asistenta medicala specifica.

In momentul in care un senior ajunge in cadrul unui azil de batrani este clar ca acesta are nevoie de servicii corespunzatoare afectiunilor varstei sale si istoricului medical.In acest sens, in momentul solicitarii unui loc in acest centru, i se face o fisa in care trebuie specificate toate datele seniorului, in functie de acest lucru sa i se ofere servicii pe masura si asistenta pe toata durata sederii in acest loc.

Toti pacientii unui azil de batrani se bucura de un spatiu sigur, confortabil, coonsultata psihologica, cabinet medical specializat, regim alimentar si activitati fizice si sociale specific varstei.Dorinta fiecarui azil de batrani este de a crea un spatiu conform nevoilor seniorilor, spatiu care sa fie vazut ca o oaza de liniste, relaxare, si, in acelasi timp, sa aiba parte de toata atentia necesara.

Fiecare azil de batrani este dotat cu camere ce au paturi individuale, duble sau triple.Seniorii pot alege singuri dintre aceste camera, in functie de nevoile sau preferintele sale, in aceste camere existand si un buton de urgenta in cazul in care au nevoie de ajutor. De asemenea, exista si un cabinet medical cu personal specializat, in care este urmarita starea de sanatate a fiecarui senior, precum si un psiholog, in cazul in care acestia doresc sa discute cu cineva specializat.

Personalul azilului de batrani este specializat si pregatit sa infrunte situatii dificile, precum si afectiuni mai grave ale seniorilor. Insa, cele mai importante servicii oferite de acest camin sunt cele legate de alimentatie.In functie de fisa medicala a seniorului, acesta va avea un plan alimentar si un regim corespunzator pentru afectiunile sale.

De asemenea, foarte importante sunt si activitatile sociale, deoarece acestea imbunatatesc starea psihica a seniorilor, ajutandu-I sa treaca mai usor peste problemele varstei.

Va invitam sa accesati site-ul nostru pentru a intra in legatura cu azile de batrani din Romania ce ofera servicii personalizate, la preturi corespunzatoare.