Azil Batrani Botosani

Azil Batrani Botosani

Azil Batrani Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Azil Batrani Botosani: Azil Batrani Botosani.

Varsta a treia vine adesea cu probleme de sanatate pentru cei dragi noua, fie ca e vorba de probleme fizice si/sau psihice. Ingrijirea unui varstnic necesita mult timp si dedicare pe toate planurile, de la alimentatia echilibrata, la tratamentul ce trebuie urmat cu rigurozitate, pana la linistea si intelegerea noastra deplina.


Cazarea intr-un camin de batrani poate fi foarte grea pentru cei dragi, fie ca e vorba de parinti, bunici sau persoane dragi de care efectiv nu putem avea grija zi de zi din cauza programului aglomerat sau a celorlalte responsabilitati cotidiene.


Centrul rezidential pentru persoane varstnice Botosani a fost creat exact cu gandul de a fi primitor, cald si confortabil. Un loc in care rezidentii nostri sa primeasca mai mult decat un azil de batrani, un loc ce ofera macar jumatate din sentimentul de ”acasa”. Astfel, amenajarea centrului este una rezidentiala, iar atitudinea personalului este una prietenoasa si primitoare pentru a ajuta la generarea unei familii.