Azil Batrani Bucuresti-Sector 3

Caminul de Batrani Martha

Azil Batrani Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Azil Batrani Bucuresti-Sector 3: Caminul de Batrani Martha.

Despre Noi

Caminul de Batrani Martha
Centru rezidential pentru persoane varstnice
0745.766.173 / 0769.242.873

Caminul de batrani Martha, ofera servicii de ingrijire si asistenta medicata permanenta, batranilor ce au nevoie de ajutor si supraveghere zilnica. Oferim servicii de ingrijire oricarui varstnic ce doreste sa vina in familia noastra si in mod special pacientilor cu boala Alzheimer.

azil ingrijire batrani sector 3

Caminul nostru asigura batranetii tale asistenta medicala profesionala, pentru varstinici cu probleme de sanatate, cu afectiuni reumatice, boli degenerativ, de exemplu dementa Alzheimer sau Parkinson, intr-o unitate dotata corespunzator atat cu cele mai eficiente echipamente cat si cu personal instruit, calificat si monitorizat permanent.

camin_batrani_sector 3

 azil batrani sector 1Persoanele ce apeleaza la serviciile centrului noastru vor fi placut surprinse de catre confortul oferit de catre caminul de batrani Martha, Buftea, judetul Ilfov acesta fiind amenajat intr-o vila superba de 500 de metri patrati construiti, cu 10 dormitoare. Camerele au doua sau mai multe paturi si dispun de televizor color cu televiziune prin cablu, aer conditionat, parchet si geamuri termopan si baie proprie, iar bucataria este dotata cu mobilier corespunzator.

 Din dorinta de a-i astepta zambind pe cei care intarzie am creat un nou concept unde experienta si devotamentul in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura zambetul si confortul rezidentilor.

 azil ingrijire batraniLinistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar. Cu ajutorul nostru familia Dvs. va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

 Aici, pacientilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii, indiferent de stadiul de avansare al bolii, prin ingrijirea oferita de catre personalul calificat si foarte bine pregatit, prin programele de stimulare cognitiva si de terapie ocupationala, conform celor mai noi metode de terapie.

  Caminul de batrani Martha:

 • asigura sanatatea si fericirea parintilor si bunicilor tai. Relaxarea, alimentatia corespunzatoare, ingrijirea constanta, odihna, supravegherea permanenta, toate fac din caminul nostru cel mai bun loc pentru batranul tau.
 • tratamentul si toate serviciilor noastre pentru toate afectiunile degenerative, inclusiv dementa Alzheimer, se fac sub supravegherea atenta a psihologului nostru, pentru monitorizarea starii rezidentilor nostri.
 • spatiul verde disponibil din curtea caminului, camerele, bucataria, terasa toate sunt curate si igienizate permanent, dand un aer de sanatate si prospetime azilului nostru.

 Actele necesare pentru inscrierea la camin:

  Este extrem de simplu! Contractul se semneaza in momentul internarii. Pentru a usura cat mai mult procedura de inscriere in caminul nostru singurele acte pe care le cerem sunt o simpla adeverinta medicala, o copie dupa dosarul dumneavoastra medical, talonul de pensie si copie dupa cartea sau buletinul de identitate.

1. Copie dupa cartea sau buletinul de identitate
2. Talonul de pensie
3. Adeverinta de la medicul specialist de boli infectioase
4. Copie dupa dosarul medical
5. Contract (care va fi completat pe loc)

Servicii

Caminul de Batrani Martha ofera urmatoarele servicii:

 •  controlul regulat al starii generale de sanatate de catre medic: medic de familie, medic psihiatru, medic neurolog, medic psiholog, medic reumatolog, geriatru, medic internist, medic dermatolog
 •  supraveghere continua, 24 de ore din 24
 •  administrarea hranei pentru pacientii cu incapacitati
 •  administrarea medicamentelor
 •  exercitii fizice in concordanta cu conditia fizica a pacientului
 •  curatenia, igienizarea si aerisirea camerei
 •  promenade in curte sub supraveghere
 •  consultatii medicale, contra cost, la medici specialisti
 •  tratamente stomatologice, contra cost
 •  terapie cu animale